Onze diensten

Electriciteit

Bij ons kan u terecht voor alle denkbare elektriciteitswerken. Van een simpel stopcontact tot een volledig uitgewerkt domoticasysteem met alle soorten parlofoon en videofoon installaties. Wij denken met u mee en werken uw dromen uit.

Sanitair

Wij installeren alle sanitaire voorzieningen. Voor de volledige badkamerinrichting kan u bij ons terecht. Of u nu een nieuwe badkamer wil installeren of uw oude renoveren, wij verzorgen uw badkamer van a tot z, van ruwbouw tot een volledig afgewerkte badkamer.

Ventilatie

Of u nu zoekt naar woonhuisventilatie of ventilatie voor appartementen, u bent bij ons altijd aan het juiste adres. Na een grondige studie wordt het voor u beste systeem geplaatst. Wij werken enkel met kwalitatieve materialen. Wilt u ook ventilatie in uw woon- of werkruimte? Wij voorzien u graag van tips en advies. Ook voor warmterecuperatie kan u bij ons terecht.


Verwarming

Wij garanderen een vakkundige en gedetailleerde plaatsing van alle types verwarmingsinstallaties. Verder bieden wij u graag professioneel advies over de meest rendabele oplossing voor uw installatie, en dat allemaal binnen de mogelijkheden van uw budget.

ZONNEBOILER

Zonne-energie is een natuurlijke bron om het sanitair water te bereiden en/of de verwarming te ondersteunen.Door de huidige technieken kunnen zonnecollectoren water voor huishoudelijk gebruik tot 60° opwarmen. Daarnaast kunnen zonnecollectoren gebruikt worden om de verwarming te ondersteunen. Deze toepassing is mogelijk met lage temperatuursystemen zoals vloer- en wandverwarming.De moderne zonnecollectoren hebben zelfs geen zonnestralen nodig om warmte op te wekken. Enkel licht is voldoende om warmte op te wekken. Er zijn 2 soorten zonnecollectoren: vlakke plaatcollectoren en vacuümbuiscollectoren

ZONNEPANELEN

Een zonnepaneel bestaat uit een groot aantal fotovoltaïsche cellen die zonlicht omzetten naar energie. Zonnepanelen worden daarom ook wel pv-panelen genoemd. Met de pv-panelen wekt u zelf stroom op, gewoon op uw eigen dak. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Met pv-panelen kan je flink wat besparen op uw energierekening. Zo profiteert u dus maximaal van de zon. Voor al uw vragen kan u steeds bij ons terecht.


WARMPTEPOMP

Een warmtepomp is de oplossing voor een laag verbruik en een ecologische manier van verwarmen. Een warmtepomp onttrekt warmte uit natuurlijke energiebronnen zoals lucht, bodem of water.Een compressor, aangedreven door elektriciteit, brengt de natuurlijk gewonnen energie naar een hoger niveau totdat we de gewenste temperatuur bereiken om de woning te verwarmen en het warm water te bereiden.De combinatie van een warmtepomp met vloer- en/of wandverwarming is één van de meest energievriendelijke manier van verwarmen.

CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM

Redenen voor een stofzuigsysteem
Gezondheid - kleine stofdeeltjes worden niet langer terug in de woning gestuurd
Comfort - een lichte slang is makkelijker te hanteren dan een zwaar toestel
Geluid - het lawaai van de stofzuigermotor is niet meer te horen

Een centraal stofzuigersysteem bestaat uit een centrale stofzuigereenheid, dit is de motor en opvangbak, een leidingsysteem doorheen uw huis en ventielen op strategische plaatsen. Verder zijn er nog tal van accessoires mogelijk om het stofzuigen te vergemakkelijken. In het kort komt het neer op een enorme zuigkracht uit het stopcontact, waar u de slang op aansluit.

VERLICHTING

Wij leveren en plaatsen uw verlichting. Wij kunnen ook zorgen voor een uitgewerkte lichtstudie voor uw woning. Hiervoor zal ik nog foto's gaan maken bij klanten deze bezorg ik u dan nog.